2017. augusztus 13., vasárnap

OFF-topic - XI. Szjg találkozó | Bogi

Sziasztok! :)

Lillával már gondolkodtunk rajta, hogy kéne csinálni egy OFF-topic oldalt, ahova mindenféle, nem feltétlen könyvvel kapcsolatos posztok kerülnek. Így hát én (Bogi) ezennel első posztom jeléül, megemlítenék egy közelgő eseményt, ami érdekelhet titeket. :) Ez pedig az október 29-én megrendezendő XI. Szjg találkozó. 

Programok:


A találkozóra a jegyeket (2790 Ft/db) az L&L könyvesbolt augusztus 14.-től árulja. Személyesen, e-mailben, (llkonyvesbolt@upcmail.hu) és telefonon keresztül is lehet jegyet rendelni/venni. :) 
Tapasztalat: Érdemes mielőbb megvenni a jegye(ket), mivel elég gyorsan el szoktak fogyni... :( szóval aki teheti, az már rögtön 14-én, hétfőn vegyen jegyet, hogy ne maradjon le az idei szjg találkozóról. ;)
Én már nagyon várom az szjg talit, nekem ez lesz a negyedik, voltam már karácsonyin, nyárköszöntősön, csúnya karácsonyi pulcsison, de Halloweenes tematikájú találkán eddig még nem volt szerencsém részt venni. EDDIG! :D
Mindig nagyon jó a hangulat az ilyen eseményeken, király programokkal látnak el minket, az L&L könyvesbolt is hoz Szjg, Bexi, Bábel, és Asz cuccokat, amik a helyszínen megvásárolhatóak. :) Külön kézműves sarok is van, (az előtérben) ugyan ott még nem jártam, de ti nézzétek meg bátran, biztos jó lehet. :D
Most megosztanám veletek az eddig szerzett tapasztalataimat a találkozókkal kapcsolatban, akik még csak most mennek először erre az eseményre, nekik jól jöhetnek a tanácsaim. :)
1.) Érkezés
Szerintem minél jobb, ha már kicsivel 10. óra előtt odaértek a helyszínre, mivel már akkor is sor szokott állni a bejárat előtt. Miután végigálltátok a sort, kapni fogtok egy karszalagot, az adott eseményhez illő ajándékot, és már mehettek is be. (Előtte ha sok cuccotok van, rakjátok őket a ruhatárba, praktikusabb ez a megoldás + ingyenes). Ha már bent vagytok, szerintem érdemes vagy legelöl ülni, (Így fogjátok is látni a színpadon, amikor mutatják a tánc mozdulatokat, de erről majd később xD), vagy valahol középen, ahol még mindig jól lehet látni, könnyebb a közlekedés, stb.
2.) Köszöntő
Itt először Laura szokta köszönteni az eseményen megjelenteket, összefoglalja, (vagy Roli :D) hogy milyen programok következnek, és mikor, meg hogy szünetek mikor lesznek, hány percesek lesznek, stb... itt csak üljetek végig a feneketeken, ezután jönnek csak az igazi programok. ;)
3.) Csokit, vagy csalunk
Na ez az, amit nem tudok, hogy milyen lesz. :D Még nekem is meglepetés, hogy a "Csokit, vagy csalunk" mit takar, mindenesetre biztos ez is szuper progi lesz, kíváncsi vagyok. :)


4.) Halloweenjelmez-verseny
Szerintem elég egyértelmű, hogy ez a program mit takar. :D Mindig is szerettem a jelmez-versenyeket, tapasztalat alapján a karácsonyi-csúnya pulcsis versenyen is minél ötletesebb "jelmezek" születtek, biztos ez lesz itt is, csak Halloween-es kiadásban. :)
5.) "Neked ki a párod, tündérlány?"
Van sejtésem, hogy ez milyen fajta progi lesz, de nem szeretném lelőni a poént, annyit elárulhatok, hogy nagyon vicces, szórakoztató, garantált a jó hangulat. :)
6.) Halloween-tánc
Szjg találkozón a táncolás kötelező! :D mindig van az adott programhoz illően valamilyen tánc, amit Bendzsi tanít be nekünk. :D Szerintem ez az egyik olyan program, ahol a legtöbbet nevetünk, szórakozunk. :)
7.) Kérdezz-felelek Leiner Laurával
Mindenki feltehet Laurának kérdéseket, a könyveivel, szereplőkkel, konkrétan bármivel kapcsolatban. Roli szokott általában körbejárni a mikrofonnal, és random kiválaszt valakit, aki felteszi a kérdést. :D
8.) Kihívás elfogadva
Ide is lenne tippem, hogy mit fogunk majd csinálni, de ezt sem szeretném lelőni, legyen meglepetés. ;)
9.) Tombola
Egyik kedvenc programom. xD Laura, Linda, vagy Roli szokott húzni egy kalapból számokat, (a karszalagon vannak ezek a számok), és ezzel kisorsolnak valakit, aki általában valamilyen LL-es cuccot nyerhet. :)
10.) Mosolyogj! (Fotózás)
ROHANJ! Ha vége a programoknak, és meglátod, hogy már csak a fotózás van hátra, ismétlem, ROHANJ az akvárium bejáratához, valahol ott szokott lenni a fotózás. Ha nem sietsz, akkor:
- Készülj fel a tömegnyomorra, tolakodásra, és a hosszú sorra, ami a fotózásnál fog várni.
Ezt elkerülendő... SIESS, míg nem késő! :'D
Remélem, használtak valamit a tippjeim, tanácsaim. Írjátok meg kommentben, hogy ti már voltatok-e Szjg találkozón, nektek mi a tapasztalatotok, hogy éreztétek magatokat, stb...
Hamarosan jövök,
xoxo: Bogi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése