2017. augusztus 2., szerda

Kik is vagyunk mi?

Bogi 


Sziasztok! 
Én Bogi vagyok, a blog egyik szerkesztője. Első posztunkban (Lillával, a blog másik szerkesztőjével)  mindenképpen bemutatkoznánk röviden, hogy kik is vagyunk, mit kell rólunk tudni, milyen posztokat lehet majd várni a blogon, stb. Nem is szaporítom tovább a szót, jöjjön egy kis információ áradat rólam. :D

Egy 15 éves, életvidám lány vagyok, aki imád zenét hallgatni, (főleg a pop, rock dalokat részesítem előnyben). Nagy sorozatnéző is vagyok, kedvenceim a Pretty Little Liars, és a Shadowhunters. Könyvsorozatból is van rengeteg kedvencem, ilyen például a Szent Johanna Gimi - Leiner Laurától, Az Üvegtrón sorozat - Sarah J. Maas-tól, + a Végzet ereklyéi. :)
Lillsz
Itt lennék én is, helló mindenkinek! :)
15 éve születtem a földre egy szép májusi délután. A szüleim jól kicsesztek velem, mert névnek a Lillát adták. Ami szép és jó, de becézni nem nagyon lehet. Egészen gimiig mindenkinek Lilla voltam. Persze a családomnak Lillus is, de az, hogy nézne ki a suliban? :D Gimiben rám ragadt a Lillsz és a Lill, így hát megszerettem, hogy így hívnak az emberek. :)
Zenefüggőnek, könyvfüggőnek és sorozatimádónak nevezném magamat. :D Értelemszerűen azért mert napjaim nagy részében ezeket a tevékenységeket folytatom.

Elég hülyén nézne ki a Bogi szösszenete mellett az én kisregényem eleve nem így terveztem így hát nem szaporítanám én sem a szót, szerintem a montázsom mindent elárul rólam. :)El is érkeztünk a bemutatkozók végére, de még ne menjetek sehová, direkt a végére hagytuk Lillával azt, hogy milyen posztok is várhatóak tőlünk a jövőben. ;)

Először is minden hónap elején valamelyikünk kiválaszt egy könyvet, amit még abban az adott hónapban ki kell olvasni, és ha ez megvan, akkor mi közösen értékeljük, összehasonlítjuk egymás véleményét, stb. 

Természetesen lesz minden hónapban közös "Bookhauls", ahol azt mutatjuk meg, hogy az adott hónapban milyen könyvetek rendeltünk/vásároltunk/kaptunk/szereztünk be. :)

Lehet még számítani Book Tag-re, azokat én személy szerint imádom töltögetni, ezért természetes, hogy a blogon is lesz ilyen. :'D

Mivel vevők vagyunk az új dolgokra, ki tudja lehet, hogy még más posztok és rovatok is fognak születni idővel. Kezdésnek úgy gondoljuk ez nem rossz.

Köszönjük, hogy végigolvastad a bejegyzést,


Olvassatok sokat:
xoxo: Bogi és Lillsz

2 megjegyzés:

  1. az én keresztnevem Réta, nemhogy becézni nem lehet, de a legtöbb ember meg sem érti elsőre, szerintem te még szerencsés is vagy :D :D

    sok sikert csajok! ^^

    VálaszTörlés